SOBRE NOSALTRES STADESPORT

QUI SOM?SOBRE NOSALTRES

Stadesport és sinònim de treball en equip. Una empresa jove amb experiència professional d’alt nivell. En l’equip intervenen diferents factors per poder dur a terme amb èxit l’experiència del nostre client. És per això que treballem amb proveïdors com hotels, empreses turístiques, federacions i institucions que vetllaran per oferir un bon servei a tots els nostres clients.

QUÈ FEM?SOBRE NOSALTRES

Stadesport som una empresa que ens encarreguem de gestionar i organitzar estades esportives i lúdiques dissenyades a mida. Si sou una entitat esportiva, una escola, una associació, un grup d’amics o bé sou una família o una parella que voleu gaudir d’uns dies de lleure esteu al lloc ideal.
Stadesport dissenyarà, gestionarà i organitzarà tot el que necessiteu i vosaltres només us haureu de preocupar de divertir-vos i gaudir de l’estada.

Oferim serveis de gestió d’estades esportives, setmanes blanques i viatges de final de curs, a més, organitzem esdeveniments a mida. I no deixis escapar les ofertes ‘last minute’ de RESERVAND.

COL·LABORADORSINSTITUCIONS I EMPRESES

Treballem amb múltiples institucions i empreses del sector per oferir un servei excel·lent als nostres clients. Volem agrair la col·laboració i la implicació professional de tots ells.


Andorra Sport Training Country
Andorra Sport Training Country

www.andorrasportstraining.com

TENS ALGUN DUBTE?