AVÍS LEGAL STADESPORT

AVÍS LEGALSTADESPORT

1. El domini d'Internet www.stadesport.com i www.reservand.com així com tots els drets de propietat intel·lectual o industrial del lloc web, el seu disseny, logotips, signes distintius i continguts són propietat de STADESPORT, entitat dedicada a la gestió d’estades esportives i lúdiques, agencia de viatges i organització d’esdeveniment, amb NRT F-327556-K i domicili social a Avinguda Meritxell 118 3er 2ª Escala B, AD500 Andorra la Vella, Principat d'Andorra.


2. La visita a aquest lloc web atribueix la condició d'usuari al visitant.


3. L'usuari, mitjançant l'accés a tots els continguts que formen part del lloc web, pot visitar, obtenir informació de productes i serveis, adreçar sol·licituds i/o demanar pressupostos dels nostres serveis.


4. En el apartat de “Calendari” (extranet) dels proveïdors/col·laboradors podran modificar la disponibilitat del seu servei, tant mateix, son els col·laboradors responsables de la disponibilitat dels seus serveis.


5. Stadesport es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat d'avís previ, modificacions i actualitzacions de la informació que conté el lloc web o de la configuració i/o presentació d'aquest.


6. Stadesport declina qualsevol responsabilitat sobre la disponibilitat tècnica, dels continguts de les pàgines web a les quals l'usuari pugui accedir mitjançant un enllaç inclòs en el portal web (col·laboradors), així com els danys causats als equips de l'usuari.


7. La protecció de dades d’Stadesport esta registrada a la Agència Andorrana de Protecció de dades en els fitxers “Dades Personals” i “Clients i proveïdors” de conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s’informa als usuaris que la visita al web es totalment anònima.


8. Està totalment prohibit cedir les dades a tercers per motius publicitaris.


9. L’usuari al realitzar una reserva es demanarà les dades de la targeta bancaria i l’usuari rebrà en el seu correu electrònic el bo de servei i factura correspon al import de la reserva.


10. Els usuaris que sol·licitin un pressupost de servei no estan obligats a adquirir els nostres serveis, son de caràcter informatiu i s’informarà si esta d’acord amb el pressupost i el mitja de pagament.


11. El pagament serà dut a terme en amb targeta de crèdit o dèbit a través del TPV Virtual del Banc Sabadell d’Andorra, en el cas de estades esportives, viatges de final de curs i setmanes blanques es podrà fer el pagament a través de transferència bancaria que es notificarà per correu electrònic.


12. Aquest lloc web s'opera des del Principat d'Andorra, i els seus termes d'ús es regeixen per les lleis del Principat d'Andorra. Les parts se sotmeten a la jurisdicció exclusiva dels tribunals andorrans, que han de resoldre d'acord amb el dret vigent al Principat d'Andorra.

TENS ALGUN DUBTE?