ACTUALITAT

La 3a Xocolatada d'Handbol Solidària recapta 475 Euros a EncampNOTICIES ESPORTIVES

El divendres 1 d’abril es va celebrar la tercera xocolatada solidària a l’escola Francesa d’Encamp, prop de 100 alumnes de l’escola van gaudir d'una jornada solidària embrutant-se de xocolata i aprenent l'handbol.

Els alumnes de l’escola francesa d’Encamp van gaudir de la tercera xocolatada d'handbol solidària organitzada per Handball School. Prop de 100 alumnes van unir-se a la festa solidària contra el càncer infantil i els programes socials de Handball School.

En aquest acte s'han recaptat 475 euros que aniran destinats a projectes pioners en el diagnòstic i tractament del càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu i als programes socials de Handball School que col·labora amb l'associació Aigua de Coco d'Andorra.

La jornada va començar a les 16 h de la tarda i es va allargar fins a les 18h00 amb els alumnes de la ludoteca de l’associació de pares i mares de l’escola francesa d’Encamp

Volem agrair a les cuines de l’escola que va oferir-nos una magnífica xocolata, al Comú d’Encamp per cedir-nos les porteries d’handbol i El Rebost del Padrí col·laborar amb les coques, també agrair especialment a l’associació de pares i mares de l’Escola Francesa d’Encamp per ajudar-nos a l'organització de la 3a Xocolatada solidària d'handbol.

Desprès de les vacances de setmana santa estarem present a més escoles gaudint d’una jornada solidària i esportiva.

Video de la 3a xocolatada solidària d'handbol.

[ 01/04/2022 ]

TENS ALGUN DUBTE?