ACTUALITAT

La 2a Xocolatada d'Handbol Solidària recapta 842,10 Euros a CanilloNOTICIES ESPORTIVES

El divendres 25 de març es va celebrar la segona xocolatada solidària al Parc de l'Hortal de Canillo, prop de 200 persones van gaudir d'una jornada solidària embrutant-se de xocolata i aprenent l'handbol.

 

El Comú de Canillo, juntament amb l'associació de mares i pares de l'escola andorrana i l'associació de pares i mares de l'escola francesa de Canillo van gaudir de la segona xocolatada d'handbol solidària organitzada per Handball School. Prop de 200 persones van passar pel parc de l'Hortal de Canillo on van poder unir-se a la festa solidària contra el càncer infantil i els programes socials de Handball School.

La propera xocolatada es celebrarà el dia 1 d'abril a l'Escola Francesa d'Encamp.

 

En aquest acte s'han recaptat 842,10 euros que aniran destinats a projectes pioners en el diagnòstic i tractament del càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu i als programes socials de Handball School que col·labora amb l'associació Aigua de Coco d'Andorra.

 

La jornada va començar a les 16 h de la tarda i es va allargar fins a les 19h30.

 

Volem agrair a l'Espiga d'Or que va oferir-nos una magnífica xocolata, al Comú de Canillo per cedir-nos l'espai i les coques i agrair especialment a les associacions de mares i pares de l'escola andorrana i francesa de Canillo per ajudar-nos a l'organització de la 2a Xocolatada solidària d'handbol.

[ 25/03/2022 ]

TENS ALGUN DUBTE?